Bättre skribenter ger nöjda kunder. Låt oss utbilda er.

Expressiva ger er verktyg att skriva texter som är snabblästa, begripliga och effektiva. Dessutom brukar en skrivkurs vara både rolig och tankeväckande.

Tycker du att det är roligt att skriva? Svårt? Tror du att du kan bli ännu lite bättre på att skriva? Det tror vi! På våra utbildningar visar vi hur texter kan bli mer effektiva. Verktygen kommer både från de gamla grekerna och från de nyaste forskningsrönen.

Ni får öva på att argumentera, göra bra rubriker, disponera texten så den går lätt att använda, skriva meningar med bra flyt och välja ord som kommer att fungera för läsarna. Om ni vill kan vi absolut prata om skrivregler också. Men vi pratar hellre om bra och dåligt, än om rätt och fel.

Vad kan just ni bli bättre på?

Expressiva skräddarsyr alla utbildningar utifrån era behov, texttyper och önskemål. Vi utgår alltid ifrån en analys av era egna texter, och arbetar helst med dem som exempel under utbildningen. Vi håller ofta följande typer av utbildningar:

  • workshoppar där ni skriver om era texter med stöd av oss
  • hel- eller halvdagskurser med diskussioner och övningar
  • inspirerande föreläsningar om kommunikation och klarspråk
  • personlig respons till varje skribent
  • skrivgrupper som träffas regelbundet och ger varandra respons på texter

Läs vad som ingår i de vanligaste utbildningarna vi erbjuder. Du kan också läsa vilka öppna utbildningar vi kommer att hålla framöver.

Inte bara kunskaper.

Ofta leder en skrivutbildning faktiskt till både bättre arbetsprocesser, bättre skrivprocesser, bättre texter och bättre självkänsla hos deltagarna. Språket ligger nära hjärtat, och vår erfarenhet är att människor kan utvecklas rejält genom att få en lyhörd, konstruktiv och tydlig återkoppling på hur de uttrycker sig.

Vad vill ni bli bättre på? Välkommen att höra av dig så ska du få ett förslag.

Välkommen att kontakta oss!

  • Du får råd om skrivarbete och texter, ett par gånger om året.
  • Tack för att du intygar att du är en människa – då får vi inte så mycket skräppost!
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.